Training center

Internship în domeniul electro-mecanic pentru autovehicule MAN
 
MHS Truck & Bus este unul dintre liderii pieței de autocamioane din România care comercializeaza și asigură service pentru produsele mărcii germane MAN, având o echipă de peste 300 de oameni, care lucrează în 9 locații amplasate pe întreg teritoriul țării.
 
Vrei să ne ajuți în demersul nostru de a ne menține poziția de lider?
Ești tânăr și pasionat de autocamioane și autobuze?
Iți dorești să dobândești cunoștințe practice în domeniul auto fiind în același timp și plătit?

 
Dorința noastră este de a avea alături în permanență oameni responsabili și foarte bine calificați, motiv pentru care ne-am bucura să te alături echipei noastre aplicând pentru unul dintre posturile pe care le oferim în atelierele din centrele noastre din București, Otopeni, Cluj, Timișoara, Sibiu, Brașov, Constanța, Bacău și Oradea. 
 
Cerinţe:
 
Recent absolvent (sau în curs de absolvire) al unei școli tehnice, preferabil cu profil auto (liceu sau școală profesională)
Responsabil și cu spirit de echipa
Dorință de dezvoltare profesională și acumulare de noi cunoștințe

 
Și pentru a te convinge îți spunem în plus că vei avea condiții deosebite de lucru într-un atelier service modern ocupând un post care îți va da în mod sigur satisfacție.
Cariera ta va începe în aprilie 2023 printr-un program de pregătire de 6 luni (finalizat cu o vizită de o săptămână în Germania) pentru a fi specializat în domeniul electro-mecanic pentru autovehicule MAN și va continua printr-o pregătire profesională continuă care îți va asigura posibilitatea de a avansa pe poziții superioare în cadrul organizației noastre.
 
Te-am convins?

Citește, te rugăm, politica nostră privind protecția datelor personale aici, și apoi aplică pentru a vedea dacă putem colabora! CV-ul și scrisoarea de intenție te rugăm să le trimiți pe adresa de e-mail: contact@man.ro  

Pentru mai multe detalii privind protecția datelor personale poți să ne scrii pe e-mail protectiadatelor@man.ro sau la adresa: MHS Truck & Bus, Bd. Iuliu Maniu, nr. 592A , 061129  București.